VIDEO cu imagini EXPLOZIVE de la perchezițiile efectuate de BCCO Alba Iulia condus de Traian Berbeceanu

bcco1Traian Berbeceanu nu a fost uitat de susținători iar foștii colegi de la BCCO Alba Iulia își amintesc cu plăcere de orele de muncă (grea dar plină de satisfacții) pe care le-au petrecut împreună cu șeful lor.

În amintirea anilor în care ofițerii de la BCCO Alba Iulia, conduși de comisarul Traian Berbeceanu, au făcut zeci de percheziții și au reținut sute de infractori, împreună cu cei de la alte servicii sau departamente ale Poliției, un utilizator al site-ului Youtube a postat un video cu un colaj de imagini cu adevărat EXPLOZIVE, de la acțiunile ”mascaților” din Alba Iulia.

Filmul are o notificare simplă: ”ONOARE POLIȚIEI ROMÂNE”

Email: unirea@unirea-pres.ro
Tel: 0258.811.419


Acest articol a fost citit de 9304 ori

7 Răspunsuri la VIDEO cu imagini EXPLOZIVE de la perchezițiile efectuate de BCCO Alba Iulia condus de Traian Berbeceanu

 1. oarecare 13 ianuarie 2014 la 19:51

  securitatea famiililor noastre este cea mai importanta…de-ar fi politicienii tratati tot asa…RESPECT

 2. Carcotasul 14 ianuarie 2014 la 12:10

  S-a dus “cartita” Mafiei din Crima Organizata, iar “fostii lui colegi”, plang acum dupa spaga, si frica ca ii “incalta” si pe ei! Cu Berbeceanuu erau “acoperiti”, iar acum ca s-a dat la o parte “capacul de pe oala cu sobolani”, “chitaie sobolanii” pe la “toate colturile”!

 3. dolfi 14 ianuarie 2014 la 12:19

  nu inteleg ce legatura are Politia Romana cu muzica negrilor din america, sau orice alt fel de muzica? sa inteleg ca se asculta muzica la… perchezitii? era mai interesant cu sunetul original

 4. adi 15 ianuarie 2014 la 13:52

  fain video, dar e publicitar? oara intamplator a fost arestat si el? paote batea doar la unele usi, si la altele care cotizau nu….
  nu inteeleg de ce presa locala ii face reclama

 5. Gigi 18 ianuarie 2014 la 17:59

  Ma mir ca mai fac cate ceva bun Politisti, in afara de spagi ce le primesc majoritatea… Asta trebuia facut de mult timp si nu doar in Alba, ci in toata tara, ca e plin de ei.

 6. John Doe 18 ianuarie 2014 la 21:13

  Aceste imagini arata adevarata munca de politie facuta de niste adevarati politisti. Restul sunt discutii. Imaginile vorbesc de la sine. Pacat ca s-a ajuns cu Traian in aceasta situatie. NIMIC nu va mai fi la fel.

 7. Cristi 19 ianuarie 2014 la 17:09

  Nicio usa sparta ?